Šampon protiv peruti
Šampon ima antifungalno i antibakterijsko dejstvo, sprečava razmnožavanje mikroorganizama koji izazivaju perut. Smiruje svrab i iritaciju i pruža blagi osećaj svežine.

200mlPIROKTON OLAMIN:
Moćno i dokazano sredstvo protiv peruti dugog dejstva koje sprečava povratni efekat. Ugrađen je u proizvode za suzbijanje peruti, suve ili masne peruti, seboreje itd. Ima antifungalno i antibakterijsko dejstvo, sprečavajući razmnožavanje mikroorganizama koji izazivaju perut. Umiruje iritacije vlasišta.
MENTOL:

Osobine mentola su osvežavajuće i dekongestivne. Stimuliše receptore kože, stvarajući prijatan osećaj svežine. Pored toga, izaziva blagu utrnulost kože, što ublažava svrab.
SALICILNA KISELINA:

Salicilna kiselina se uglavnom koristi za proizvode protiv akni, kao sredstvo protiv peruti, piling, balzam za kosu i kožu sa keratolitičkim svojstvima.
EKSTRAKT LISTA RUZMARINA:
Ruzmarin stimuliše rast kose i revitalizira je. Ima antiseptička i antiinflamatorna svojstva, zbog čega se koristi za borbu protiv peruti i umiruje osetljivo ili iritirano vlasište.
KOKOSOV GLUKOZID I GLICERIL OLEAT:

Koko-glukozidi i gliceril oleat, dobijeni iz kokosovog i maslinovog ulja, koji pomažu u očuvanju i obnavljanju zaštitnog hidrolipidnog filma dlake.
EKSTRAKT BELE KOPRIVE:

Kopriva ima svojstva regulacije sebuma, pročišćavanja i hidratacije. Pročišćava vlasište, normalizujući proizvodnju ulja i peruti. Takođe zadržava vodu, što pomaže da se kosa duže hidrira.
EKSTRAKT SEMENA ROGAČA:

Rogač formira zaštitni sloj koji stvara film koji omekšava kutikulu dlake i zatvara vlagu unutar vlakana. Povećava prečnik vlakana dlake, povećava otpornost, snagu i elastičnost kose. Takođe popravlja suvu i oslabljenu kosu.
POLIKVATERNIJUM-7:

Kvaternizovani polimeri sa katjonskim nabojem koji pomažu u neutralizaciji statičkog naboja kose i održavanju frizure, obezbeđujući svilenkastost, mekoću i lubrikaciju mokroj i suvoj kosi.
GLICERIN:
Najvažnije svojstvo glicerina je da vlaži kožu. Vezujući vodu, pomaže koži da duže ostane hidrirana. Privlači vodu i vlagu, osiguravajući da ne napuštaju kožu. Pored toga, kao hidratant, omogućava koži da diše, dozvoljavajući vodi da uđe i sprečava da se koža isuši.
Opis proizvoda