Program za oporavak kose
Sprečite gubitak kose pomoću našeg SP55 Programa za oporavak kose.Kompletan tretman za vlasište i snabdevanje matičnih ćelija kose esencijalnim hranljivim materijama. Smanjuje upale i podstiče zdrav rast kose. Sveobuhvatna prevencija koja balansira ishranu i životni vek matičnih ćelija.SP55 Program za oporavak kose je aktuelno rešenje dizajnirano za ljude koji pate od gubitka kose koje deluje spolja ka unutra, da podrži matične ćelije u folikulu. Oporavite kosu sa SP55!

200ml

Naš program za oporavak kose deluje na nivou vlasišta, revitaliziranjem korena kose čime se dobija veća debljina i volumen. Pomaže u jačanju učvršćenja korena, kose i vraća ravnotežu vlasišta.

Primarni androgeni – testosteron, pregnenolon, androstendion i DHEA – normalno regulišu seksualni razvoj i ponašanje kod muškaraca i žena vezivanjem za receptore na ciljnim ćelijama u celom telu.

Još jedan androgen, dihidrotestosteron (DHT), je identifikovan od strane istraživača kao uzrok ćelavosti kod muškaraca. DHT se sintetizuje iz testosterona pomoću enzima 5-alfa-reduktaze.Osim toga, program za oporavak kose – HRP SP55, povećava rast nove kose i aktivira uspavane folikule zahvaljujući svojim efikasnim aktivnim sastojcima. Pruža sve nutrijente neophodne za obnavljanje oslabljene i lomljive kose. Nakon tretmana kosa je gušća i voluminoznija.

Mi imamo prave sastojke za delovanje na vlasište i zaustavljanje opadanja kose.

Lokalna primena
Više gustine
Gušća kosa
Dugotrajni rezultati
Opis proizvoda