Biotehnologija u službi Vaše kose
Zaustavi opadanje, pozdravi rast!
Alopecija, obično poznata kao gubitak kose, može da ima nekoliko uzroka, kao što su genetski faktori, hormonski disbalans, stres ili medicinski tretmani. To je stanje koje pogađa muškarce i žene svih uzrasta.
Naši proizvodi su osmišljeni da odgovore na izazove alopecije i rade na njenom otklanjanju.
Povratak kose i samoupouzdanja je moguć.

Ne čekajte više!

Napravite prvi korak ka oporavku kose i otkrijte transformativnu moć naših proizvoda.
Vratite svoje samopouzdanje uz naše inovativne proizvode za oporavak kose!
Sprečite gubitak kose pomoću našeg SP55 programa.
Kompletan tretman za vlasište i snabdevanje matičnih ćelija kose esencijalnim hranljivim materijama smanjuje upale i podstiče zdrav rast kose. Sveobuhvatna prevencija koja balansira ishranu i životni vek matičnih ćelija.

SP55 Program je aktuelno rešenje dizajnirano za ljude koji pate od gubitka kose i deluje spolja ka unutra, da podrži matične ćelije u folikulu. Oporavite kosu sa SP55!
Program za oporavak kose
"Moć prevencije sa Pharma Hermetic"
Pharma Hermetic čvrsto veruje da se tajna lepote temelji na prevenciji kao obaveznom postupku i za žene i za muškarce širom sveta, prepoznavanjem njihovih najdubljih težnji i maksimalnim iskazivanjem njihovih jedinstvenih ličnosti. Zato svakodnevno radimo sa ponosom…
Proizvodi
U našoj ponudi su tri grupe proizvoda.
Naša filozofija
Pharma Hermetic je predvodnička kompanija u proizvodnji biotehnoloških proizvoda za kosu u Barseloni, Španija. Mi smo specijalizovana farmaceutska kompanija koja se bavi razvojem proizvoda za negu kose. Reč "Hermetic" dolazi od principa uzroka i posledice opisanog u Kibalionu (Hermetička filozofija), i mi u Pharma Hermetic verujemo da ovaj koncept postoji za sve biološke procese u našem telu, uključujući gubitak kose, perut i masnu kosu. … Zato duboko istražujemo uzroke kako bismo pronašli lokalno rešenje koje je bezbolno, bez nuspojava i s trajnim rezultatima. Pharma Hermetic je nastala nakon velikog iskustva od više od 20 godina u kozmetičkom i farmaceutskom svetu. Njeni osnivači su odlučili da spoje svoje znanje i stečena znanja i veštine kako bi osnovali kompaniju koja će svoju delatnost usmeriti upravo na negu kose. Pharma Hermetic čvrsto veruje da se tajna lepote temelji na prevenciji kao obaveznom postupku i za žene i za muškarce širom sveta, prepoznavanjem njihovih najdubljih težnji i maksimalnim iskazivanjem njihovih jedinstvenih ličnosti. Zato svakodnevno radimo sa ponosom…

  • Garantujemo bezbolne i izuzetno efikasne tretmane za kosu dizajnirane da spreče gubitak kose i kod muškaraca i kod žena.
  • Dajemo proverene rezultate potkrepljene naučnim istraživanjima i publikacijama o korišćenim sastojcima, a time i našim proizvodima.
  • Nudimo alternative starim i invazivnim tehnikama kroz napredne sisteme, uvek imajući na umu potpuno zadovoljstvo naših klijenata, bez izazivanja nuspojava.
Rezultati
Pitanja i odgovori
Linija proizvoda Hermetic uključuje kozmetičke proizvode razvijene za zaustavljanje gubitka kose i podsticanje njenog kose, bez nuspojava, sa lokalnom primenom i dugotrajnim rezultatima. Kako bismo upotpunili našu liniju, mi Vam nudimo posebne proizvode za povećanje gustine i debljine vaše brade i obrva.
Informacije koje se nalaze na ovom sajtu su samo u informativne svrhe i nisu namenjene da zamene savet vašeg dermatologa ili drugog zdravstvenog radnika ili bilo koju informaciju sadržanu na etiketi ili ambalaži proizvoda. Ne bi trebalo da koristite informacije na ovom vebsajtu ili opisani proizvod za dijagnozu ili lečenje bilo kog zdravstvenog problema ili kao zamenu za propisivanje bilo kog leka ili drugog tretmana. Trebalo bi da se konsultujete sa zdravstvenim radnikom pre nego što započnete bilo kakvu terapiju kože ili kose ili ukoliko imate ili sumnjate da biste mogli da imate problem sa kožom.
Kontakt
Doki clean doo
Filipa Višnjića 13, Novi Sad
pharmahermeticrs@gmail.com
+381693888888
Slanjem mejla jasna Vam je naša politika privatnosti i sa njom ste saglasni.
Ostavi svoj broj telefona i pozvaću te!
Ili me pozovi:
+381693888888