Kolačići i slične tehnologije
U Pharma Hermetic, mi koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našem vebsajtu i pružili vam personalizovani sadržaj. Stoga preporučujemo da kolačiće držite uključene kako biste maksimalno iskoristili naš vebsajt i uživali u svim njegovim personalizovanim funkcijama.Možete da podesite postavke vašeg pretraživača kako biste kontrolisali ili odbili korišćenje kolačića. Međutim, treba da imate na umu da to može da limitira neke od funkcionalnosti vebsajta.Prava subjekta podatakaImate pravo da pristupite, korigujete ili izbrišete svoje lične podatke u bilo kom trenutku. Ukoliko to želite, kontaktirajte nas koristeći kontakt podatke koje smo dali na kraju ove politike. Odgovorićemo na vaš zahtev u najkraćem mogućem roku.
Promene u politici privatnostiZadržavamo pravo da ažuriramo ili modifikujemo ovu politiku privatnosti u bilo koje vreme.
Preporučujemo da je povremeno pregledate kako biste bili svesni bilo kakvih promena.Ukoliko napravimo bilo kakve značajne promene, razjasnićemo ih na ovom vebsajtu ili putem bilo kog drugog načina kontakta kao što je imejl, tako da možete da pregledate promene pre nego što nastavite da koristite Pharma Hermetic.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi s našom politikom privatnosti, molimo vas ne ustručavajte se da nas kontaktirate na sledeće načine:

Broj telefona: +381 693 888 888 Imejl adresa: pharmahemeticrs@gmail.com

Kolačići i slične tehnologije

U Pharma Hermetic, mi koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našem vebsajtu i pružili vam personalizovani sadržaj. Stoga preporučujemo da kolačiće držite uključene kako biste maksimalno iskoristili naš vebsajt i uživali u svim njegovim personalizovanim funkcijama. Možete da podesite postavke vašeg pretraživača kako biste kontrolisali ili odbili korišćenje kolačića. Međutim, treba da imate na umu da to može da limitira neke od funkcionalnosti vebsajta.
Politika kolačića Pharma Hermetic
U Pharma Hermetic, mi koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našem vebsajtu. Želimo da vam objasnimo šta su kolačići i kako ih koristimo da bismo vam pružili personalizovanu i efikasnu uslugu.

Šta su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem uređaju kada posetite vebsajt. Ovi kolačići nam omogućavaju da prikupljamo informacije o vašem pretraživanju i preferencama, što nam pomaže da personalizujemo vaše iskustvo i ponudimo vam agilniju uslugu.Kako koristimo kolačiće?
Kolačiće koristimo u sledeće svrhe:
1. Funkcionalnost: Koristimo ključne kolačiće za pravilno funkcionisanje vebsajta, čime se omogućava pristup osnovnim funkcijama i osigurava nesmetano iskustvo kupovine.
2. Analiza i statistika: Koristimo kolačiće za prikupljanje informacija o tome kako posetioci koriste naš vebsajt. Ovo nam pomaže da razumemo preferencije naših korisnika i da stalno poboljšavamo naš sajt.
Google Analytics (www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.ht...)
3. Društvene mreže: Naš vebsajt može da sadrži prečice ka društvenim mrežama koje vam omogućavaju da delite sadržaj na platformama kao što su Fejsbuk i Instagram. Ove prečice mogu da koriste kolačiće da prate vašu aktivnost i personalizuju vaše iskustvo na društvenim mrežama.
4. Oglašavanje: Možemo da koristimo kolačiće da bismo vam ponudili relevantno oglašavanje na osnovu vaših interesovanja i preferencija. Ovi kolačići nam omogućavaju da prikažemo personalizovane reklame i na našem vebsajtu i na drugim vebsajtovima trećih strana.
Google Adds (https://ads.google.com) i Merchant Center (https://merchants.google.com )

Čemu služe kolačići?

Funkcionalnost: Neki kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje vebsajta. Oni nam omogućavaju da zapamtimo vaše željene postavke, kao što su jezik ili lokacija, tako da ne morate ponovo da ih unosite prilikom budućih poseta.

Analiza i poboljšanje: Koristimo kolačiće za prikupljanje statističkih podataka o korišćenju našeg vebsajta. Ovo nam pomaže da shvatimo kako posetioci ostvarujuinterakciju sa našim stranicama, koji su proizvodi najpopularniji i gde možemo da se poboljšamo.

Personalizovano oglašavanje: Kolačići se takođe koriste za prikazivanje oglasa koji su relevantni za vaša interesovanja. Ovi kolačići beleže vašu aktivnost pretraživanja i omogućavaju nam da vam ponudimo oglašavanje prilagođeno vašim željama.Kako možete da upravljate kolačićima? Možete da podesite postavke vašeg pretraživača za prihvatanje ili odbijanje kolačića. Takođe možete da podesite svoj pretraživač tako da vas upozorava svaki put kada se pošalje kolačić. Međutim, molimo vas imajte na umu da blokiranjem kolačića neke funkcije vebsajta možda neće biti dostupne ili neće ispravno funkcionisati. Ukoliko nastavite da pretražujete našu vebsajt bez promene podešavanja pretraživača, razumećemo da prihvatate upotrebu kolačića.Kako promeniti kolačiće pretraživača?

Otvorite Google Chrome na svom uređaju.

Kliknite na ikonu sa tri tačke u gornjem desnom uglu prozora pretraživača.
Na padajućem meniju odaberite "Postavke"Skrolujte nadole i kliknite na "Napredne postavke" kako bi vam se prikazale dodatne opcije.
U odeljku "Privatnost i bezbednost" kliknite na "Postavke sadržaja".Odaberite "Kolačići".
Ovde možete da uključite ili isključite kolačiće tako što ćete označiti odgovarajuće polje.
Takođe možete da kliknete na "Pogledajte sve kolačiće i podatke o vebsajtu" da biste preciznije upravljali kolačićima.

Otvorite Safari na svom uređaju.

Kliknite na "Safari" u traci menija na vrhu ekrana.
Na padajućem meniju odaberite "Postavke".
Kliknite na karticu "Privatnost".vde ćete pronaći opciju "Blokiraj sve kolačiće".
Možete da označite ovu opciju da onemogućite sve kolačiće.
Takođe možete da kliknete na "Upravljanje podacima vebsajta" za pregled i brisanje određenih kolačića.

Napomena: Uputstva mogu neznatno da se razlikuju u zavisnosti od pretraživača koji koristite.