Poštovani,

Kreirali smo ovaj dokument kako bismo pokazali svoju posvećenost zaštiti privatnosti registrovanih korisnika sajta www.energetskisistemi.rs
Preporučujemo da pročitate politiku zaštite privatnosti pre nego što počnete da koristite sajt.

Korišćenjem sajta www.energetskisistemi.rs, podrazumeva se da ste pročitali i razumeli politiku zaštite privatnosti.
Ukoliko se ne slažete u potpunosti s njima, nemojte koristiti ovaj sajt.

Sajt prikuplja lične informacije i skladišti ih na serveru, ne zloupotrebljava ih, ne deli niti prodaje trećim licima.

Prikupljaćemo informacije za ličnu identifikaciju, kao što su ime i prezime, grad, država, poštanska adresa, broj mobilnog telefona, e-adresa, koje ćete ostavljati na ovom Sajtu, na primer, prilikom kupovine fotografija ili prijavljivanjem za snimanje i kurseve.

Ovaj sajt nije namenjen za dečju upotrebu i molimo vas da deca ne dostavljaju informacije za ličnu identifikaciju putem ovog Sajta.

Ovaj Sajt zahteva korišćenje šifrovanih kolačića. Kolačići su podaci koje Web server šalje na računar za potrebe čuvanja podataka. Kolačići predstavljaju industrijski standard, koji koristi većina Web sajtova i koji omogućavaju korisnicima stalan pristup i korišćenje određenog Web sajta.

Kolačići ne mogu izazvati štetu u računarskim sistemima ili datotekama i samo Web sajt koji vam je poslao određeni kolačić može da pročita, izmeni ili izbriše taj kolačić. Ako ne želite informacije koje su prikupljene pomoću kolačića, kod većine pregledača postoje jednostavne procedure koje vam daju mogućnost da izbrišete postojeće kolačiće, da automatski odbijete kolačiće ili da izaberete da li ćete odbiti ili prihvatiti prenos određenih kolačića na vaš računar. Imajte na umu da ako odbijete kolačiće, korišćenje nekih delova Sajta može biti otežano ili onemogućeno.

• www.energetskisistemi.rs prikuplja i informacije o IP adresi i razne varijable okoline.

• Informacije o IP adresi predstavljaju informacije koje Web pregledač prosleđuje našim serverima, šaljući na taj način podatke o našoj URL adresi.

• „IP adresa" predstavlja broj koji koriste računari na mreži da bi identifikovali vaš računar i poslali podatke na njega.

• „Variable okoline" obuhvataju, između ostalog, domen sa koga pristupate Internetu, vreme pristupanja Sajtu, tip Web pregledača i operativnog sistema ili platforme koja se koristi, Internet adresu Web sajta koji ste napustili kako biste posetili ovaj Sajt, nazive stranica koje posećujete dok ste na ovom Sajtu.

Te informacije se prikupljaju za interne potrebe, na primer, za povećanje bezbednosti Web sajta, za otkrivanje rasprostranjenih demografskih trendova i za poboljšanje iskustva prilikom korišćenja ovog Sajta.

Sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima kojima ne upravlja www.energetskisistemi.rs.